Autizmus szülőtréning

Időpontfoglalás
Térkép
Webshop

Autizmus szülőtréning

Időpont

2022.05.30.

Kezdés

16:30

Időpont: Az aktuális időpontokról az Aktuális Képzéseink cím alatt tájékozódhatnak.

A szülőtréning (online) elsődleges céljaként az autizmus spektrumzavarral kapcsolatos alapvető tudnivalókat szeretnénk megosztani az érintett gyermekek, fiatalok családtagjaival, pedagógusaival.

Az első programcsomag négy, egymásra épülő előadást tartalmaz.
1. alkalom: Általános információk az autizmusról: a diagnózis és  amit a megnevezés takar (Előadó: Dr. Madarassy-Szücs Anna),
2. alkalom: Az autizmus orvosi vonatkozásai, az ellátás lehetőségei (Előadó: Dr. Madarassy-Szücs Anna),
3. alkalom: Jellegzetes érzékelési eltérések autizmusban, ennek következményei és megjelenési formái a viselkedésben (Előadó: Vétek Zsófia ),
4. alkalom: A diagnózis kapcsán felmerülő oktatási kérdések, igénybe vehető juttatások és a család szerepe az ellátásban (Előadó: Hendrich Beáta).

 Ezek az előadások együtt képezik azt a szorosan összefüggő egészet, amellyel részletesebb megismerést szeretnénk adni a családoknak, segítve őket az autizmus kapcsán általánosan felmerülő, leggyakoribb kérdések
megválaszolásában. A téma összetettsége megkívánja, hogy a program előadói a korábban elhangzottakra építsék előadásaikat, ezért javasoljuk, hogy azokra, mint egységes programcsomag, jelentkezzenek!

A szülőtréningre a Zoom-videokonferencia rendszerét használjuk. Az Önök által megadott e-mail címre érkezik majd egy zoom link levél, amiben találnak egy meeting ID-t és egy jelszót.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szülőtréningen való részvétel regisztrációhoz kötött. A férőhelyek száma limitált, a részvétel foglalás biztosítása jelentkezési sorrend alapján történik.

A 4 előadás díja: 18 000 Ft

A bejelentkezéshez szükséges linket az előadás napján fogják a résztvevők megkapni.

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, amennyiben nem tudnak részt venni a tréningen, nem áll módunkban a befizetett összeget visszautalni, a későbbiekben meghirdetett csoporton tudnak részt venni. Megértésüket köszönjük!

Lejárt rendezvény

Kurzus időpontja

  • 2022.05.30. 16:30 - 19:00
  • 2022.06.01. 16:30 - 19:00
  • 2022.06.07. 16:30 - 19:00
  • 2022.06.09. 16:30 - 19:00

Bővebben

Hide Date Lists

Megosztás

iratkozz fel

Iratkozzon fel!

Iratkozzon fel, és értesüljön az elsők között akcióinkról!