Tik-taktika csoport szülőknek (pszichoedukáció)- ONLINE

Időpontfoglalás
Térkép
Webshop

Tik-taktika csoport szülőknek (pszichoedukáció)- ONLINE

Időpont

2021.05.03.

Kezdés

17:00

A jelentkezés és a befizetés határideje: május 3. 09:00. Ezután nem áll módunkban jelentkezéseket fogadni.

A tikekkel kapcsolatban sok tévhittel találkozhatunk, ezért az érintett családoknak fontos tisztában lenniük a tünetek természetével, hiszen sok nehézséget éppen a téves feltételezések, és ezek következményei jelentik a gyermekek és szüleik számára. A diagnózis felállítását követően, az ambuláns vizsgálat fontos részét képezi a pszichoedukáció, a szülők és a gyermek tájékoztatása a tünetekről. Intézményünkben szervezett csoportjainkon, táborainkban is lehetőség van a tünetek természetének alaposabb megismerésére, felmerülő kérdések megbeszélésére.

Tik-taktika csoport szülőknek
Évente négy alkalommal pszichoedukációs csoportot tartunk olyan szülők számára akik gyermeke tik zavarral küzd. A csoporton egy előadás és film megtekintése mellett lehetőség van megismerni a tikek hátterében álló tényezőket, a diagnózis menetét, a terápiás lehetőségeket és a tikekkel való hatékony megküzdés lépéseit. Továbbá lehetőség van még olyan szülőkkel is találkozni, akik hasonló problémával küzdenek, valamint kérdezhetnek a témában a csoportot vezető szakembertől.

Az első csoportot dr. Tárnok Zsanett tartja az alábbi időpontban:
2021. május. 3. 17:00-19:00 (Az aktuális járványügyi helyzet miatt, a csoportok online lesznek megtartva, változatlan programmal)

A csoporton való részvétel 3500 Ft/SZÜLŐPÁR.

Jegyvásárláskor az egyik szülő adatai elegendőek.

Lejárt rendezvény

Kurzus időpontja

  • 2021.05.03. 17:00 - 19:00
Megosztás

iratkozz fel

Iratkozzon fel!

Iratkozzon fel, és értesüljön az elsők között akcióinkról!